Franke

FRANKE

Obiectivul Franke Romania este de a aduce calitatea sistemelor electrocasnice incorporabile in cat mai multe bucatarii din Romania.
Produsele noastre sunt din materiale de cea mai buna calitate, cu finisaje realizate cu grija pentru detalii, si nu in ultimul rand, au o functionalitate sporita.

Baterii

Bateriile semi-profesionale Franke sunt cea mai buna solutie care garanteaza eficienta si utilizare practica.

Chiuvete

O gama variata de chiuvete de bucatarie incorporabile, cu elemente de design unice, cu standarde de calitate extrem de riguroase.

Cuptoare

Design-ul cuptoarelor incorporabile Franke reflecta o eleganta absoluta, exprimata prin finisajul inox, cristal si rustic.

Frigidere

Combinele frigorifice Franke au un consum redus de energie si pastreaza alimentele in stare optima, o perioada cat mai indelungata.

Hote

Estetica, materiale, finisaje perfecte, combinatia inox şi sticla – noile modele dau rafinament oricarui spatiu de locuit.

Masini de spalat rufe

Masinile de spalat rufe Franke, incorporabile sunt gandite pentru o bucatarie completa si estetica.

Masini de spalat vase

Masinile de spalat vase Franke asigura cele mai bune performante: consum redus de energie, rezultate excelente la spalare si uscare, timp redus de spalare.

Plite

Plite electrice sau pe gaz, incorporabile, cu unul, patru sau cinci arzatoare, cu finisaje multiple: inox, cristal sau aluminiu, au un design modern si o intretinere usoara.

FRANKE

Respect pentru Calitate

 
Franke Kitchen system este lider mondial in proiectarea si productia de chiuvete de bucatarie la care se adauga o gama completa de electrocasnice incorporabile de bucatarie, sisteme inteligente de uz casnic (plite electrice sau pe gaz, cuptoare electrice sau pe gaz, hote, cuptoare cu microunde, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, combine frigorifice, accesorii), dar si o gama completa de baterii, robinete si tocatoare de bucatarie.

Excelenta tehnologica si calitatea productiei, completate de design si inovatie sunt principiile Franke care se regasesc in fiecare tip de produs: plite, hote, cuptoare, combine frigorifice si masini de spalat rufe sau vase.

Daca iti plac produsele noastre

CONTACTEAZA-NE